skip to Main Content
+31 (0)20 - 6540900

Strak plannen en de weg kennen, dát is waar JM Logistics voor staat!

Missie & Visie

De focus van JM Logistics ligt op nationaal en internationaal transport van agrarische machines en oversized cargo, uitgevoerd met Nederlands vakmanschap. Bij al onze activiteiten staat het belang van de klant centraal. Ons motto luidt dan ook: ‘Your freight is our mission.’ Het jonge en gedreven team van JM Logistics denkt continu met u mee en levert op deze manier maatwerk voor ieder denkbaar transport vraagstuk.

JM Logistics ontzorgt gerenommeerde bedrijven en merken in het proces van transport & logistiek. Dagelijks streven wij met onze hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid naar een optimale dienstverlening. Duurzaamheid en innovatie zitten ons in het bloed. Voortdurend zijn wij binnen onze branche op zoek naar nieuwe, state of the art producten en diensten om onze activiteiten te bevorderen. Het verbeteren van diverse milieu aspecten neemt tevens een prominente plaats in binnen onze bedrijfsvoering.  Zo bestaat ons gehele wagenpark uit Euro 6-wagens.

Special Cargo - Internationaal Transport

Langetermijnrelaties vormen de basis voor alles en daarom investeren wij in onze relaties; of het nu opdrachtgevers, collega’s of leveranciers betreft. Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op te bouwen. Weten wat je aan elkaar hebt komt bovendien niet alleen de resultaten, maar ook het werkplezier ten goede.

Onze mensen zijn ons kapitaal. Al onze chauffeurs zijn vakbekwame mensen die over de juiste certificaten beschikken en altijd bereid zijn een tandje bij te zetten. Zij beheersen hun vak tot in de puntjes. Elk jaar volgen zij scholing; bijvoorbeeld in zuinig rijden of in veiligheidsaspecten. Onze chauffeurs rijden internationaal en beheersen de vreemde taal om ook in het buitenland netjes en adequaat te kunnen werken. Met opleidingen en cursussen bevorderen wij bovendien continu de ontwikkeling van competenties en talenten van onze individuele werknemers.

Transport Management Systeem
Back To Top