skip to Main Content
+31 (0)20 - 6540900

Certificering

Met diverse certificeringen waarborgt JM Logistics de kwaliteit van haar werkzaamheden. Wij beschikken over de volgende certificeringen:

  • Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een ACN-Pas en hebben met goed gevolg de Security Awareness Training afgerond
  • Bandenmanagement conform het ‘Duurzaam op de weg’ certificaat
  • Ons IT systeem is beveiligd conform de hoogste veiligheidsnormen
  • JM Logistics is AEO gecertificeerd
  • PayChecked gecertificeerd
Farmaceutische en Lucht- en Ruimtevaart Transport

AEO (Authorised Economic Operator)

Bedrijven die deelnemen aan het internationale handelsverkeer, kunnen bij de Douane de status van Authorised Economic Operator (AEO) aanvragen. De AEO-status is de Europese tegenhanger van de veiligheidsmaatregelen die de Verenigde Staten hebben ingesteld na de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Het AEO-certificaat biedt bedrijven allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. Douanevergunningen worden makkelijker verstrekt met een AEO-status. Ook gaat de Douane anders om met fysieke douanecontroles bij een bedrijf met de AEO-status.

PayChecked

PayChecked in Transport is een keurmerk waarmee transportondernemers aantonen dat zij hun werknemers betalen zoals is afgesproken in de cao en dat hun personeels- en loonadministratie op orde is.

AEO Gecertificeerd - JM Logistics
PayChecked gecertificeerd - JM Logistics
Back To Top